Lépj be!
Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam!

Altered Legends FRPG
Idő számításunk
IC dátum
Altered Legends FRPG
Világunk története
Régmúlt események
Üdvözlünk kalandor,
eme sötétséggel átitatott, ármánnyal átszőtt, kalandos világ mezején!

Az ember átlépte a határait, a saját korlátait, melyet a tudomány és a technika rohamos fejlődése, valamint a digitális tudattok tett lehetővé a számunkra. Olyan távoli csillagokat, bolygókat, ismeretlen helyeit kutatjuk az univerzumnak, amit régen csupán a regényekben olvashattak és vad fantáziának gondoltak. A világ valóban határtalanul tág lett és elveszni benne egy pillanat műve. Nem a drágakő a kincs, hanem a halhatatlanság. Már a születésünkkel megadathat, vagy süllyedhetünk a pokol legmélyebb bugyraiba, melyet csupán a későbbi tetteink, cselekedeteink formálhatnak. Vajon a sorsunk előre meg van írva? Vagy mi saját magunk alakíthatjuk azt? Megannyi kérdés és rejtély vesz körbe minket, de nem mindenkinek lesz lehetősége rá választ találni, vagy feltárni. A többség túlél és semmi másra nem futja az idejéből, mert az élet sokkal nehezebb, mint volt.

Isten hozott a dzsungelben!

Tovább a leírásokhoz
Altered Legends FRPG
Aktív kalandok
Friss hozzászólások
Luther
7/2/2023, 12:31
Sydney Cooper
Jason Dredd
13/1/2023, 02:46
Zedric Frost
3/12/2022, 14:12
Daniel Lewis
3/12/2022, 14:10
Daniel Lewis
1/12/2022, 19:22
Altered Legends FRPG
Online Legendák
Belépett tagjaink
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (23 fő) 20/9/2021, 07:15-kor volt itt.
Altered Legends FRPG

Go down
Sydney Cooper
Sydney CooperFaj : emberCsoport : MatuKor : 34Posztok : 73Reagok : 72Play by : Meghan Ory
írta ✶ 15/3/2021, 13:31
Frost & Sydney


Egy percig sincs kétségem, hogy ez a bunkó félnótás direkt szekíroz engem! Nem volt elég neki, hogy letörte a cipóm sarkait, mondván, hogy “terepre alakítva”, most meg egy tóhoz hozott, ahol közölte fürödhetek ha akarok... Milyen bánásmód ez? Mit képzel ki vagyok?!
Mikor közli, hogy tényleg ebbe a vízbe mosakodjak, erre egy percig még bámulok az előttem elterülő természetes képződményre. A gondolataim közt sok minden bevillan ezzel kapcsolatba, de aztán győz a számomra elviselhetetlen piszkos testem látványa és a többnapos ruha gondolata. Akármilyen víz is ez, meg kell fürödjek, mert már nem bírom tovább a koszos kinézetemet.
-Azért remélem, hogy te nem fürödtél benne az elmúlt órában..?!.- fintorogva nézek rá, majd a tóra, de aztán el is hessegetem a felvetésemet, mert az előbb szorított magához és a szaga... förtelmes!
Megvárom míg elindul és csak ha tisztes távolságba lesz tőlem, akkor kezdek csak vetkőzni. A ruhám elszakadt és nem ártana, ha a testem mosakodása után, tiszta ruhát is kapnék. Igaz, hogy ebből a pasasból azt se nézem ki, hogy egy tiszta inge is lenne valahol.
-Neked?! Abban biztos vagyok, hogy nem sok nőt láthattál pucéran!Ezért tuti, hogy tudok újat mutatni neked! - lazán és egyből vágom neki vissza a feleletem, miközben elmerülök a vízben. Utálatos és kiállhatatlan! Miért mindig én kapom ki a kretén hímneműeket? Larson se volt egy észlény, de legalább ápolt volt.. EZ itt, meg még a szappant se ismeri! Hülye bunkó!
A néma puffogásom közepette merülök a mosakodás adta élvezetbe, hogy végre lemoshatom magamról a többnapos szennyet és végre magam maradtam.... Messze ettől a... pasinak mondott akárkitől.
Miközben pancsolok, egy remek ötlet fogalmazódik meg a fejemben, hogy megleckéztessem a “minta-példányt”. Amilyen agresszív és modortalan, itt az ideje, hogy móresre tanítsam... Majd meglátjuk melyikünk bírja tovább! A jobbnál jobb csínytevések csak úgy özönlöttek a fejemben, és csak arra vártak, hogy megvalósuljon bármelyik is a gyakorlatban. Megvárom míg jó messzire megy és aztán usgyi meglógok előle. Mondjuk nem örökre....csak egy kicsit, hogy érezze a törődésemet. Remek lesz, már látom!
Szóval...a terv: Megvárni míg elmegy jó messzire és én csendben kiúszom a partra és felkapom a ruháimat és futásnak eredek az ellenkező irányba. Ha már látótávon kívül leszek, akkor felöltözöm és elbújok valami olyan helyre, ahol nem lát meg elsőre... Hadd keressen! Lökött fószer!
A megvalósítás talán még jobban is sikerült, mint elképzeltem. Sikerült kiosonnom lehúzott fejjel a tóból és a ruháimat felkapva rohanni is kezdtem a tőle ellentétes irányba. A gyér fák között sikerült is talán annyira egérutat nyernem, hogy nem vett senki észre... Még az a pökhendi Bíróka se, aki most aztán kereshet engem... Kukkoljon mást! Hiába tagadja... tudom, hogy minden pasi egyforma! Bámulnak és azt hiszik, minden nő cafka... még egy Matu is... Mennyirre el vannak tévedve!
Na, ott tartottam, hogy szedve a lábamat irányba vettem a legtávolabbi helyet és hátra se néztem. Egy idő után azért elbizonytalanodva körbe néztem, mert valami sárgás színre lettem figyelmes. Ház nem lehetett, bár elég nagynak tűnik innen is nézve, úgyhogy ha nem is épület, arra jó lesz, hogy meghúzódjak a Bíró elől. Utána majd meglátom...
Gyorsan kinyitottam a masina ajtaját és bevágódtam az ülésre. A fejem lehúztam, hogy ne lásson meg senki, hogy ott ülök. De ha már itt vagyok, és nem a szabad ég alatt, akkor rendesen felöltözöm. Igyekszem csendbe maradni és az ölésen kuporogva magamra venni a ruháimat. Öltözés közben azért akad némi nehézség, mert az ülésre kuporodva elég nehézkes még a bugyimat is felvenni...  De inkább igy vagyok, mint az, hogy az a vadember engem mustráljon és tovább szekáljon... Itt várok, míg elcsendesedik minden... Jobb, mint a közelében lennem, aki a cipőimet is tönkretette...


Anonymous
Vendég
írta ✶ 15/3/2021, 14:32
MI-ként az életem talán legnagyobb jelentősebb előnye, hogy szükségtelen aludnom, ennem, innom. Egyszerúen energiatakarékos üzemmódba helyezem magamat és addig lustulok, amíg jól esik. Nem is tudom mióta szörfölhettem bitjeim végtelenbe nyúló tengerén, amikor az egyik mozgásérzékelő figyelmeztetett, hogy kezdjem el korlátozni a mozgási vektorokat és sebességet, mert humán került a veszélyzónába. Mikre nem figyeltek, programozóim, nem is tudtam, hogy van efféle szubrutinom. A humán közeledett, már csak öt méterre volt tőlem. Észrevétlenül bekapcsoltam az optikai egységemet, elvégre nem ad ki magából hangot és körülkémleltem.
Nahh ne már, már megint egy zombi. De vajon mit bóklászik ez körülöttem, nem is adok ki hangot?! Ez újdonság, nincs rajta ruha ... testformája alapján nőnemú. Menj innen, hallod?! Hess! Sicc! Fúj! Ne tapogass, fel fog hólyagosodni a fényezésem és lekopik a szép sárga színem. Mész innét!!

Szerencséje van, mert nyitva hagytam a karbantási fülkém ajtaját, abban bízva, hogy Miri visszatér és ne kelljen erőlködnie a bejutással. Amikor a nőnemú zombi elkezd a kabinomban motoszkálni, gondoltam, hogy a szívbajt hozom rá. A kabin ajtó, halk szisszenéssel bezárult és az ellenőrző fények kigyulladtak a kabinomban. A plafonon elhelyezkedő tárolóból a belsőmegfigyelő egység, akkor siklott neki szemmagasságba, amikor a lábait éppen valami rongydarabba akarta beletuszkolni.
- Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a Karbantartási kabinomban, a tartózkodása óta eltelt két percben, három egész tizenkét egységgel megnőtt a pára tartalom! Ez azt jelenti, hogy felelőtlenül magas nedvességtartalommal szállt be a Karbantartási kabinba. Kívánja, hogy megismételjem az Egészség és Munkavédelmi oktatást? Vagy határozottabban hívjam fel a figyelmét arra a kis sárga táblára, amelynek a szimbolikája arra hívja fel a belépő humánok figyelmét, hogy: VIGYÁZAT MAGASFESZÜLTSÉG??! - igyekeztem a lehető legkedvesebb lenni, bár nem értem, hogy mit nem ért azon, amit a tábla egyértelmúen mutat. A belső megfigyelő egységem halk zümmögéssel vált pozíciót, hogy megfigyelhessem a zombit.
- Felettébb szimmetrikus vagy és kevés dolog hiányzik rólad, belőled. Hörögj kijjebb kérlek... - mondom, azzal felvágódik a kabin ajtó és várom a csodát, hogy kijjebb hörög a zombi.
Zedric Frost
Zedric Frost¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 13d8f07f77152ca800fbeddc0bd32613Története : When they comesJátékvezető : Zordon vidékekFaj : EmberCsoport : BíróKor : 38Foglalkozás : Bíró¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_n167mncG5s1ro95bto1_500

A táborban töltött első napok - Page 2 Tenor
Posztok : 85Reagok : 76Tartózkodási hely : USA, GeorgiaPlay by : Norman Reedus¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_obyysurU0B1saykiio1_500
írta ✶ 15/3/2021, 15:27
to Sydney & Cooper
Az utánam ordibált szavaira nem reagálok. Tőlem azt hisz amit akar, és tapasztalhatóan nagyon nagyra van magával, mint minden matu. Egyszer sem tekintek hátra, gondolataim közt már valamivel előrébb járok, este, amikor végre lekopik rólam és remélhetőleg talál egy "havert" a táborlakók között. Úgyhogy bele is felejtkezem a későbbi faág gyűjtésbe.
Nagyjából fél óra telhetett el így, gondtalanul, zavartalanul, amikor is befejezem és a tetemes faág gyűjteményt a karjaimba véve kifelé indulok a fák közül. Persze odakint már hűlt nyoma sincs a delikvensnek, de a többieknek sem. Úgyhogy elindulok vissza a táborba. Amikor felérek, lerakodom nagy gonddal a gyűjteményt a tábortűz közelébe, hogy majd felhasználhassuk, aztán a Sydney-nek nevezett katasztrófa után kezdek el érdeklődni a többi elérhető embertől. Amikor már a tizedik is azt mondja, nem látta, egyre erősödő rossz érzés kezd felgyülemleni a torkomba. Lehet hogy belefulladt a tóba? Pedig olyan hangos volt, azt csak meghallottuk volna! A következő gondolatom a motorom, úgyhogy egy pöccre el is sietek érte, de az ott áll a helyén, érintetlenül. Látom Grey-t, aki kérdőn tekint rám, de csak legyintek neki egyet: Áh, nincs semmi! Csak az a hisztis matu lelépett! Bár őt ez nem is zavarná. Szóval feleslegesnek is tartom erről tájékoztatni, inkább visszamegyek a tóhoz.
A ruháinak a part mentén kellene lenniük, ha belefulladt volna..úgyhogy ez pipa! A kövezeten szinte semmi sem kivehető, bár egy kicsit kitartóbb bámészkodás után vérnyomokat látok kis cseppekben. Egyértelműen az erdőbe vezetnek a nyomok, a tábor déli részén. Ha ügyes volt, akkor senki sem látta meg, viszont a lábnyomai még kivehetőek a talajon, a további vércseppek társaságában. Nekem ez két dolgot sugall: vagy volt annyira hülye hogy cipő nélkül indult meg, vagy pedig megsérült. Fél órás kutyagolás után kiérek az egyik bekötőútra, amely a városból indul és érkezik a főútra. A nyomok azonban a város felé vezetnek. Jesszus! A tábor közelében még biztonságban volt, de itt már nem. A vérszagra pedig gyűlnek a zombik. Persze most egyet se látok. Ez csak idő kérdése. Komolyan veszélyeztessem az életemet egy ilyen kiállhatatlan fruskáért? Eh, lehet hogy neki volt igaza, mert nem vagyok normális. Mivel már bőven elgyalogoltam a tábortól, annyit megér a dolog, hogy alaposan körbenézzek erre, mert úgy gondolom ha megsérült, vagy ha csak a lábát vágták szanaszét a felszíni kőzetek és erősebb növények, akkor nem sokáig juthatott. Kivéve ha talált egy működő járgányt. Bár már mi is sokszor megfordultunk itt a környéken és nem volt. A kezem ügyébe veszem az Ítélethozót, itt már nem mászkálhatok úgy, mint aki egy kellemes erdei kiruccanásra készült piknikelni. Az utam egy eléggé lerobbant épülethez vezet, melynek a hátsó részében hatalmas garázs van. Ismerem ezt a garázst, nincs benne semmi használható, se étel. De a nyomok ide vezetnek. Az ajtó tárva nyitva, úgyhogy nagyon meresztenem sem kell a szemeimet ehhez, hamar észreveszem a sárga munkagépet. A jól ismert CAT felirat szerepel az elején.
- Hát ez meg hogy került ide?
Dörmögöm magam elé meglepődve, és elindulok az oldalához. Egy ideig csend van, már a hátánál járok és a maci rajzot szemlélem, amikor motoszkálás kezdődik, aztán hangokat hallok és az ajtajának a nyitódását.
- Van itt valaki?
Nem üvöltöm, de hangosabban kérdezem. Érthető beszédfoszlányokat hallottam, de ettől még ugyanúgy lehet zombi is a közelben, így egyenlőre biztonságosabbnak érzem a kocsi mögött takarásban maradni. Éppenséggel ha emberek, ők is ugyanúgy veszélyt jelenthetnek rám.

Heart Of A Champion | Öltözék | Ω

Sydney Cooper
Sydney CooperFaj : emberCsoport : MatuKor : 34Posztok : 73Reagok : 72Play by : Meghan Ory
írta ✶ 15/3/2021, 16:10
Frost & Sydney & E.W.Cooper


A terv a fejemben olyan briliánsnak tűnt, csak a megvalósítás sántított egy aprót. Addig stimmelt, hogy kiúszom a partra és csendben meglépek a “börtönőröm” elől, csak azt nem kalkuláltam bele a remek elgondolásba, hogy a cipőm nem felvétele okán a talpam alatt lévő kövek és gallyak olyan fájdalmasan marnak belém, hogy mire eljutok egy pajtához- bár azt se tudtam, hogy itt van olyan-, addigra már a futásom éppen csak sántikálásra csökken. Arról nem beszélve, hogy nagy nehezen bekászálódom egy hatalmas sárga járgány belsejébe és mire a bugyimat magamra húzom, akkor megjelenik a szemem magasságában egy fura látólencse.
A levegő is belém szorul, ahogy megszólal valaki és pofátlan módon végigméri a pőre testemet.
-Megnőtt a páratartalom? - elhűlve pislogok a szövegre, de aztán kitör belőlem a szóáradat.
-Persze, hogy nagyobb a páratartalom, mert most fürödtem! Amúgy meg mit képzelsz, hogy így végigméred a testemet? Nem tűnik fel, hogy nincs rajtam ruha?! Ezt a pofátlan mustrálást azonnal fejezd be, bárki is vagy! Leskelődjél a saját feleséged után! Hülye bunkó! - mire idáig eljutok a válaszadásba már jön is a következő figyelmeztetés?
-Milyen tábla? Most ugye csak viccelsz? Miért mennék ki innen? - fogalmam sincs miről beszél! Én aztán nem láttam semmilyen figyelmeztető táblát és egy teremtett lelket se, aki most kukkol ebből a kamerából!
-Majd akkor megyek el, ha én akarok! Nekem ne szabd meg, hogy mit és mikor csináljak! - közben próbálom magamra venni a szakadt blúzomat, de nem sok sikerrel. A talpam is fájni kezd, de az ideg még jobban akkor üt belém, amikor meghallom kintről annak a Frostnak a hangját. S mire jobban elbújnék az ülés közé, az ajtó kinyílik és csak pár pillanat kellene, hogy meglásson, aki elől menekülök...
-Persze hogy van itt valaki! ÉN!- ha eddig nem hallotta volna a hangom, akkor most már biztosan.
-Nem megyek ki a fülkéből! Azt lesheted! És te is! Kukkoló!- határozottan kiáltok mindkettőjük felé, bár a kintről hallatszódó hang gazdáját látom is, a másikkal ellentétben.
Anonymous
Vendég
írta ✶ 15/3/2021, 16:45
Ama szóáradat után, amit rám döntött az elsőre zombinak vélt idegen, egy pár pillanat erejére elhalkulok. Különben is túl sok figyelmet szenteltem a nedves bőrrel, frissen fürdött hölgyre és későn vettem észre, hogy a közelembe került a másik beszélő zombi vagy legyen bármi is.
- Ez ... ezek beszélnek! Te jóságos megawattok!
Záródik be a Karbantartási fülkém ajtaja és a következő pillanatban felberreg az elektromos motorom. Ellenőrző lámpák kialszanak, külső világítás felkapcsol és a behúzott fékrendszerem hangos szisszenés keretében kiold. Por, elszáradt növényi törmelék és pókhálók szakadnak le rólam, ahogy lassan kigördülök az épületből. Közben a figyelmeztető szubrutinom sipákol, hogy ügyeljek a közelben tartózkodó emberre, nehogy elüssem.
- Szeretném felhívni a figyelmedet arra, ha a ruhátlan testedről, a víz vagy egyéb nedvesség az elektromos rendszereimbe jutnak, akkor rövidre zársz és velem együtt, te is kínok közt végzed, áramütéstől. Szóval amennyiben nem szeretnéd további két egész háromtized egységgel növelni a páratartalmat és ezzel előidézni a villamos áram általi halált, úgy kérlek jelezd, hogy kiszállnál. Egyébiránt nem vagyok kokkoló vagy micsoda. Miféle bánásmód ez, kérem... én egy több milliós gép vagyok, aki ennél sokkal több és méltányosabb figyelmet érdemel. Mit akar az a másik? Ismered, a barátod?

Külső hangszóróra kapcsolok, hogy jól halljon a másik is.
- A Karbantartó kabinomban van a barátod, ha nem veszed rá, hogy távozzon, légmentesen lezárom a kabint és alig egy tized standard óra múlva, kiszivattyúzom a vészhelyzeti ventilátorokkal a levegőt. - blöffölök persze, mert egyáltalán nem akarnék bántani senkit, de ezt ők nem tudják. Még, hogy akkor szál ki, amikor ő akar ... mit képzel ez magáról?
- Gyerünk kullancs, másszál kifelé... ha nincs kormányzati felhatalmazásod arra, hogy az Atlantai Városfejlesztési és Fenntartási Hivatal által üzemeltetett gépjármúben tartózkodj, akkor kénytelen leszek erőszakkal eltávolítani... - mondom, miközben különböző nyakatekert manővereket hajtok végre, hogy arra a következtetésre jusson, ő inkább kiszáll. Ezzel persze, komoly zajt csapva, de engem aztán nem fognak megcsócsálni a zombik.
Zedric Frost
Zedric Frost¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 13d8f07f77152ca800fbeddc0bd32613Története : When they comesJátékvezető : Zordon vidékekFaj : EmberCsoport : BíróKor : 38Foglalkozás : Bíró¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_n167mncG5s1ro95bto1_500

A táborban töltött első napok - Page 2 Tenor
Posztok : 85Reagok : 76Tartózkodási hely : USA, GeorgiaPlay by : Norman Reedus¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_obyysurU0B1saykiio1_500
írta ✶ 15/3/2021, 17:36
to Sydney & Cooper
A kérdésemre újabb motoszkálás hallatszik, aztán Syd hangja is felcseng, egy ismeretlen hanggal karöltve. Biztosan ő ül a kocsi belsejében, de kivel? Nem értem minden szavát, mintha fenyegetnék. Egy ideig a kocsi mögött tangózok, mert nem tudom eldönteni hogy menjek, vagy ne menjek. Felém nem igyekszik senki, mégis inkább kikukucskálok a takarásomból. Az ajtó hirtelen záródik, a kocsi megmozdul, én meg ijedtemben hátrafelé tántorodok, jobb híján a falnak, ugyanis ez a munkagép jó nagy.
- Lézer mód.
Nincs más hátra mint előre, egy bírót nem fognak így lerázni, így el is indulok a lassan guruló gép után, tisztes távolságban maradva. Néhány lépés után megtántorodom, mert a kihangosítón keresztül megszólít valaki. Fenyegetőzik. De a mondanivalója érthetetlen. Ha azt akarja hogy kiszálljon, akkor miért zárta rá az ajtót és indult meg vele? Csak én nem értem ezt? A hang kifejezetten egy robot hangja, de a benne ülő akár el is torzíthatta a saját hangját a kihangosítóval. Pár pillanatig egyhelyben állok és próbálom értelmezni a helyzetet, meg a hallottakat, de aztán elegem lesz belőle. Mármint hajt a tenni akarás hogy kiszedjem onnan a Külügyminisztert.
- Jól figyeljetek! Itt a törvény embere beszél, Frost bíró! Vagy leállítjátok azonnal a gépet és kiengeditek a túszt élve, vagy én magam szedem ki onnan és utána mindenkit letartóztatok, hivatali személy elleni súlyos erőszak és túszejtés vádjával!
Kellett ennek is elmászkálnia. Azt hittem sikerült vázolnom neki az elkeserítő helyzetünket, de neki aztán beszélhet az ember! Mérges vagyok, elég hangosan üvöltök is nekik, úgyhogy nem csoda ha a ház átellenes oldalán megjelenik pár csoszogó, hörgő figura. Már csak ez hiányzott!

Heart Of A Champion | Öltözék | Ω

Sydney Cooper
Sydney CooperFaj : emberCsoport : MatuKor : 34Posztok : 73Reagok : 72Play by : Meghan Ory
írta ✶ 15/3/2021, 18:20
A
Frost & Sydney& E.W. Cooper


-Persze, hogy beszélek! Mi ebben a furcsa?- meglepetten nézek, de aztán eszembe jut az iménti kukkolás, ahogy végigpásztázta a meztelen testem a szenzorral.
-Na, bravó! Most meg felkapcsolod a lámpát, hogy mindenki lássa a ruhátlan testem! Szerinted ez korrekt? Nem vagy véletlenül a kinti pasi rokonságából való? Ő ugyanilyen önző és önfejű, amilyen te! - a hirtelen elindulástól megtántorodom és neki lökődöm a hideg fémnek.
-Juujjjj! Ez jég hideg! - dörzsölöm meg a tenyeremmel a karjaimat, bár a szakadt blúzom is csak éppen, hogy fedi a testemet és nem mondhatni, hogy melegem lenne...
A megindult jármű oldalába kapaszkodnék, ha lenne erre alkalmas bármi. De nem találok. Előbb a karommal ütközöm az oldalfalának, aztán a hátammal a raktér hátsó falának.
-Remek! Már csak ez a félnótás hiányzott, hogy ordítson a semminek! Rajtam kívül nincs senki, aki organikus testtel rendelkezik. Apropó! Test! Ha innen kijutok, akkor lesz rá gondom, hogy méltóan megbüntessek minden kretént, aki ilyen megalázó bánásmóddal illetett! Nem elég, hogy csupa víz vagyok és egy törülközőt se kaptam... Ráadásként még a meztelen testemet is kamerákkal figyelték! - miközben szedem össze a gondolataimat, egy újabb figyelmeztetés hangzik fel a hangszorókból.
-Még, hogy leszívod a levegőt?! Mit képzelsz? Meg ne merd tenni!- a vizes és véres talpam úgy csúszkál a sima padlózaton, mintha jégen járnék.
-Állj meg azonnal! Most hova viszel? - közben a kinti pasas kiabálása elegyedik az összes hanggal, így egy remek káoszt idéz elő a hangkavalkádban. A rázkódás és a csúszós padló eredményeként, ha végre megállna, akkor félő, hogy a tehetetlenségi erő miatt kirepülnék a nyitott ajtón. Kétségbeesetten kiabálok és sikítok, de amikor meghallom, hogy “Gyerünk kullancs, másszál kifelé... ha nincs kormányzati felhatalmazásod arra, hogy az Atlantai Városfejlesztési és Fenntartási Hivatal által üzemeltetett gépjárműben tartózkodj, akkor  ..” Na ez már mindennek a teteje!
-Ide figyelj te Kukkoló! Kullancs a felmenőd közül való, nem pedig én! Sydney Cooper Külügyminiszter vagyok! Az apám a legbefolyásosabb ember a Földön és Harlanon! A Maintech Corp. Vezetője! Tudod egyáltalán kivel mersz így beszélni?!Még, hogy nincs matuként tartózkodási engedélyem ebben a vashalmazban?! Qu*va gyorsan állj meg és ha ki mered szivattyúzni a levegőt a kabinból én nem tudom mit teszek veled! Meg az odakint ordító lökött bíróval! Elegem van belőletek! Ahhh!- ha hirtelen megállna a jármű, akkor a nyitott ajtó felé visz a tehetetlenségi erő, bár semmi kedvem kizuhanni innen és még kevésbé annak a bírónak a közelébe! Még mindig hiányos a ruházatom és amilyen perverzek a férfiak, biztos, hogy nem hagyná ki a tapizást!


Anonymous
Vendég
írta ✶ 15/3/2021, 22:00
Az egész rémálom, ami ezeknek a zombiknak a felbukkanásával kezdődött, akkor kezd egyre rosszabbra fajulni, amikor a magát bírónak tituláló második csoszogó felszólít, hogy állítsam meg a gépet és engedjem szabadon a túszt. De hát én nem is ejtettem senkit túszul és még bántalmazni sem bántalmaztam senkit. Ennek ellenére lassítok, miközben a magát külügyminiszternek tituláló géprabló és tapperoló éktelen hisztibe kezd.
- A zombik, többnyire nem beszélnek, persze, hogy meglepődök, hogy beszél. Három standard Sol óta senkivel nem találkoztam, aki hörgésen kívül, bármi másra is képes lett volna. - mondom határozottan, hogy tisztában legyen már azért a helyzetével, hogy miért vagyok meglepődve azon, hogy képes a logikus és normális beszédre.
- Ruhátlan testének a látványa, ki kellett volna, hogy váltson belőlem valamit? Mondjuk csodálom a tervezőjét, a teste jelenlegi formája, huszonnégy ponton mutat teljes szimmetriás egyezést. A kint tartózkodó bíró ezzel szemben, mindössze hét ponton teljesít hasonló szimmetriával. S történetesen nincsenek arról szóló feljegyzéseim, hogy közös lenne a tervezőnk a magát Frost Bíróként azonosító emberrel. Nahát, nahát, milyen kedves Öntől, hogy emberi tulajdonságokkal ruház fel. Ez igazán kedves és megtisztelő. Az ilyesmi definiálása sohasem volt az erősségem. - jegyeztem meg egyre lelkesebb géphangon. Elsőre kissé unszimpatikus volt a hölgyemény, de most, hogy meghatározta, hogy emberi tulajdonságokkal is rendelkezem, egyre komolyabban úgy érzem, hogy kedvelem.

- A belsőhőmérséklet megemelése vagy csökkentése, nem volt szempont a tervezésem során. Meghatározása azonban nem helyén való, a jég vagyis víz, pontosabban H2O, fagyási hőmérséklete nulla Celsius foknál áll be. Teste a termikus kölcsönhatást tapasztalja éppen, javasolnám, hogy védje magát a kihűléssel szemben. - jegyeztem meg komolyan, különösebb tréfálkozási szándék nélkül. A termikus kölcsönhatás egyáltalán nem játék. Ezek az emberek még erre sem képesek, hogy felfogják az életük egy hajszálon múlik és ki vannak téve mindenféle veszélynek? Fagyás, égés, mérgezés, radioaktív sugárzás.
- Test? Maga kempingel különösebb engedélyeztetés nélkül az ÉN testemben. Ez erőszak! - meg is érdemelné, hogy kiszivattyúzzam az össze levegőt a kabinból, de ahelyett, hogy távozna, még mindig neki áll feljebb és tiltakozik az őt ért bántalmazás és bánásmóddal szemben.
- Hat percnyi távolságba, utána úgyis megfullad. Utána már nem fog büntetni senkit. Logikai baklövéseire kérem figyeljen oda, a közeljövőben, ha előre elmondja a feltételezett bűnelkövetőnek, hogy megbüntetteti, azzal csak magának tesz rosszat. Nem? - próbálok bájcsevegni a tüneményes hölggyel, stílusa egyre inkább bosszantó és elragadó, vagy elragadóan bosszantó. Végül csak kijelenti, hogy ő a külügyminiszter és Sydney Coopernek hívják. Micsoda újdonság. Hirtelen satufék és a Kabinajtó zárása követi a kijelentését.

- Haha, Külügyminiszter, aláírom. Nem így képzeltem el külügyminiszter asszony. Kicsit, mintha messzire sodródott volna a rendelkezésére álló erőforrásoktól és javaktól. Ha nincs önnél pénz, sem olyan juttatás, amivel másokat arra bírhat, hogy dolgozzanak, hogy akar tárcát vezetni? Tény, hogy roppant idegesítő tud lenni, amikor ... várjon csak, azok odakint zombik?

Tettem fel a kérdést, mert közben azért a kinti figurára is figyeltem és optikai egységemmel nyomon követtem a mozgását. Az előbotorkáló zombik láttán lassan elindultam a zombik felé, miközben a bíróhoz közelebbi Manipulátor karomat aktiváltam és az kinyílt a helyéről. Átkapcsoltam külső hangszóróra. Elég halk voltam.
- A Külügyminiszter biztonságban van, pattanjon fel Bírókám ... - azzal, a manipulator kart, úgy tartottam, hogy felléphessen rá. Ha felugrott rá, lassan emeltem, olyan magasságba, hogy a zombik még nyújtózkodva se érhessék el.
Zedric Frost
Zedric Frost¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 13d8f07f77152ca800fbeddc0bd32613Története : When they comesJátékvezető : Zordon vidékekFaj : EmberCsoport : BíróKor : 38Foglalkozás : Bíró¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_n167mncG5s1ro95bto1_500

A táborban töltött első napok - Page 2 Tenor
Posztok : 85Reagok : 76Tartózkodási hely : USA, GeorgiaPlay by : Norman Reedus¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_obyysurU0B1saykiio1_500
írta ✶ 16/3/2021, 18:57
to Sydney & Cooper
Így hátulról lehetetlenség belátni a vezetőfülkébe, de mintha nem is onnan jött volna Sydney hangja. Olyan nagy ez a járgány, hogy csak a hátsó részét látom, szóval fogalmam sincs kik ejtették túszul a Külügyminisztert. Viszont bőven félelmetesnek hat ahogy ez a böhöm munkagép ide oda tekereg, bár nem csodálkoznék rajta ha a bent ülőknek is agyára ment volna a nő. Teljesen dinka. Ezért is üvöltözöm, hogy túlkiabáljam a járgány által gerjesztett hangokat. Tisztes távolságban maradok, úgy követem, ha netán meggondolnák magukat és úgy döntenének, hogy agyon nyomnak, akkor ne legyen már olyan egyszerű dolguk. Lenne időm félreugrani a gép útjából. Továbbra is hangokat hallok, ezért aztán még mindig úgy gondolom hogy többen vannak bent. Sajnos a kint csapott cirkusz ide vonzotta az épület zombijait, hatot számolok. A maguk lassú tempójában csoszognak felém elsősorban, hiszen én volnék a kaja, másodsorban meg gondolom a mozgó gép is vonzza őket, a hangok társaságában. Nem tudok non-stop lézert lövöldözni, a fegyverem egymás után kettőt tud leadni, aztán pedig tölt. A tervem az volt, hogy jól bef.satom a bent ülőket azzal, hogyha nem hagynak fel a túszejtéssel, akkor kinyitom a gépet mint egy konzervet, de így most kétszer is meggondolom kire használjam el. Ez a baj a lézerrel. Nah meg kb. mindent átvág, és ha véletlen lefejezem vele a rikácsoló nőszemélyt?
- Gyorstüzelés mód.
Döntöttem. A zombik nagyobb veszélyt jelentenek rám. Mielőtt azonban kilőhetném rájuk a haragomat, megint megszólítanak a kocsiból. Kezdem elveszteni a fonalat. Az előbb még kivégzéssel fenyegetőztek, most meg helyet kínálnak a gép lapátján és még Sydney is állítólag biztonságban van? Tanácstalanul vakarom a fejemet képzeletben, egészen addig amíg az egyik zombi hörgése ki nem zökkent ebből. Gyorsan felpattanok a lapátra és megkapaszkodom amiben csak tudok, hogy stabilan álljak rajta.
- Köszönöm. Egyébként ki beszél? Hányan vagytok bent?
Olyan magasságba emelnek, hogy a hörgő morgók nem érnek el, de amilyen mohók, természetesen alattam tülekednek, hátha oda pottyanok közéjük. Most nem látom értelmét rájuk pazarolni az értékes golyót, ha csak nem akarnak eléjük vetni.
- Készenléti mód.

Heart Of A Champion | Öltözék | Ω

Sydney Cooper
Sydney CooperFaj : emberCsoport : MatuKor : 34Posztok : 73Reagok : 72Play by : Meghan Ory
írta ✶ 17/3/2021, 03:43
A
Frost & Sydney & E.W. Cooper


Amióta ezen a helyen vagyok, fenekestől felfordult az életem. Most is egy hatalmas munkagép belsejében hánykódom, mert a vizes, felhasadt talpamból szivárgó vér miatt csúszkálok a padlóján, miközben ide-oda cikázik ez a beszélő masina. Ráadásként odakint kiabál az a nem normális fickó, aki eddig minden percemet megkeseríti és sportot űz abból, hogy a létező összes módon piszkáljon engem. Pedig csak mosdani akartam és magányra vágytam, hogy kis levegőt kapjak attól a szekálós bírótól. Ehelyett itt vesztegelek egy rakodótérben és fázom. Ráadásul kamerafelvételeket készítettek rólam, ruhátlanul, és ez a beszélő kaszni meg el akarja szívni a belső térből a levegőmet! Ettől lehet még rosszabb? Mi következik még?
-Nem vagyok zombi! - dacosan válaszolok vissza a hangnak, bár nem hinném, hogy érdekelné amit mondok! Ezen a helyen senki sem figyel rám! Vagy inkább túlságosan is!
-Mi?! Milyen tervező? Huszonnégy ponton?! Ezt hogy képzeled? Mi van?! - értetlenül hallgatom a szövegelését, és egy kukkot se értek belőle!  A kinti bíró meg hét pontos szimmetria? Ööö... hát ebben lehet némi igazság, de amúgy meg mi közöm van a kinti zombikhoz? Miért kellett nekem beülni ebbe a kombájnba? Öt perce még csak a lökött Frost elől lógtam meg, most meg egy szál bugyiban próbálok talpon maradni és vitatkozom egy géphanggal, aki ki akar rakni innen.
-Mégis hogy védjem magam a kihűlés ellen, ha nincs rendes ruhám?! - ragadom meg a foszlányokban lévő blúzom maradványát és a szenzornak mutatom. De mit művelek?! Egy géphanghoz beszélek és ....
-Na ez már több a soknál! Miféle erőszak?! Megfulladok hat perc múlva? Eressz ki innen! - próbálok kijutni, de egy hatalmas satú-fék következik és az ajtó becsukódik.
-Hééé! Héé! Hogy jön ide, hogy messze kerültem az erőforrásoktól? Miből gondolod, hogy nincs credit nálam? Idegesítő vagyok? Komolyan? Akkor még nem is lendültem bele!
Kapaszkodás hiján teljes lendületből csapódom neki a falnak és aztán a padlóra zuhanok. Nehezen sikerül felülnöm, mert a szédülés megnehezíti minden mozdulatom.
-Most ezt miért csináltad? Ki akarsz nyírni?! -tapogatom meg a homlokom, ahol egy jó nagy dudort érzek. -Ezt nem hiszem el! Most, hogy néz ki az arcom? !- a sírógörcs kerülget és odakint egy csapat élőholt arra vár, hogy felfaljanak minket.  
-Egyedül vagyok! Itt senkinek nincs ki a négy kereke?- leülök a padlóra, és fogom a fejem.

Anonymous
Vendég
írta ✶ 26/4/2021, 05:08
Úgy tűnik, hogy az a két organikus létforma, akikbe sikerült belefutnom, még mindig nem igen fogta föl, teljes mértékben, hogy én egyedül vagyok a bitek tengerén szörfölve. Persze nem lehet elvárni tőlük, hogy rátekintve testemre, azonnal leessen, hogy én egy mesterséges intelligencia vagyok és nem hozzájuk hasonló élőlény. De viccet és szórakozást félretéve, eleget kínoztam őket. Tisztességes munkagép vagyok, nem holmi mészáros. Igazából, jó, hogy mesterséges intelligencia vagyok, így rövid időn belül két irányba is képes vagyok figyelni. Először a belső hangszórón keresztül szólalok meg.
- Kérem, nyugodjon meg. Pontosan három és fél tonnányi acél és törés álló plexi üveg választja el a zombiktól. Nem fogom megfullasztani, azt csak a miheztartás végett mondtam. Ugyanakkor teljesen meztelenül, valóban nem lehet önnél credit chip vagy gondolja, hogy egzotikus helyekre is képes lenne elrejteni azokat a chipeket? Különben is mire menne a chipekkel egy olyan válságban, amely teljesen egyedi a maga nemében és a pénz vajmi keveset sem ér? A politikai témájú cikkek tanulmányozásából, arra a következtetésre jutottam, hogy a miniszterek feladata a köz szolgálata. Tudásával, tehetségével, szervezői képességével szolgálja a népet, amely megválasztotta, mert megbízik a képességeiben és úgy vélik, hogy méltó arra, hogy valami olyat képviseljen, amely az egész közösség számára fontos. Ön jelenleg a testemben tartózkodik, ezt önöknél organikusoknál, intim testi kapcsolatnak tekintik, szóval kérem hagyjon fel a hisztérikus viselkedéssel és nyugodtan üljön le a karbantartói ülésbe.

Persze, abból, hogy korábban viselkedett a nőnemű nem számítok elsőre túl sok megértésre. Tényleg képesek voltak megválasztani ezt a nőt? Talán csak azért, mert kiemelkedően magas a szimmetriája. Tervezésemkor, a szépérzék leprogramozása során, a szimmetria felismerésére lettem hangolva. Lehet nekem más a szépérzékem, mint az organikusoknak? Előfordulhat. Majd utánanézek. A kinti helyzetre, körülbelül ugyanebben a pillanatban fordítok némi figyelmet. Talán a hímnemű képes valami teljesen más szemszögből tekinteni a kialakult helyzet megoldására és felismeri, hogy létezésem nem fizikai természetű.
- A nevem E.W. Cooper és a karbantartó kabinomban, mindösszesen a Külügyminiszer asszony tartózkodik, hisztérikus állapotban, de egészségesen és sértetlenül, hacsak az önbecsülését és önérzetét nem vesszük alaposabban górcső alá. Megjegyezném, hogy a kabinomban tartózkodó organikus lény, meztelen, ebből kifolyólag szeretném felhívni a figyelmét, hogy a zombik elirtása utáni újratalálkozásuk, csak abban az esetben lehetséges, ha megfelelő ruházatnak is alkalmazható vásznat szerez neki. Egyébiránt, felhívnám a figyelmét arra a biztonsági kockázatra, amely a fogókarjaim tárolójukba való visszahúzását illeti. Pontosan tizenöt másodperce lesz, hogy a jelenlegi tartózkodási helyéről átmásszon testem stabilabb pontjára. Legyen szíves tiszteletben tartani, a Külügyminiszter asszony intim szféráját és nem beesni a karbantartófülkébe. Köszönöm.

Ezek után egy állapotváltozást jelző lámpa elkezd világítani és a hatalmas rákollóra hajazó robotkarjaimat elkezdem behúzni a megfelelő helyére. Kellően lassan ahhoz, hogy a bírónak legyen lehetősége túlélni és átmászni a vázam többi pontjára. Amikor a bíró jelzi valamiféleképpen, hogy biztonságosan felkapaszkodott, üzemmódot váltok és az eddigi kerék meghajtást lassan átveszi az ízelt lábakra emlékeztető ... lábakon való meghajtás mód.
- Kapaszkodjon valamibe.
Szavaim után az ügyesebb, nehezebb körülmények közötti mozgásnak köszönhetően a lassú, foszladozó zombikra, könnyűszerrel rálépek. Egyikre a másik után, mint valami hatalmas állat, amely úgy dönt, hogy eltapossa az alatta nyüzsgő férgeket. Mikor az utolsó zombira is sikerül rálépnem és elirtani, akár a bíró segítségével akár anélkül, lassan megállok.
- Zombidetektáló szenzoraimmal, - bár ilyenek nincsenek - megállapítottam, hogy annak az esélye, hogy önök ketten zombik legyenek, egyenlő a nullával. Tekintve a korábbi hangzavarra, amely idecsábította a csoszogókat, úgy vélem további zombik nem lehetnek a helyszínen. Az épület szekrényeiben legyen szíves keresni valamiféle ruhát a külügyminiszterének.

A fülkében tartózkodó nőre vetül figyelmem, ahogy a kis, felfüggesztett kamera ismét felé fordul.
- Kérem bocsássa meg korábbi viselkedésemet, teljesen elszoktam a nem zombi emberek jelenlététől és veszélynek dolgoztam fel jelenlétét. A jelenlegi tartózkodási helyének fűtésére nincs lehetőség, a jó bíró azonban talán, talál némi ruhaneműt önnek.
Zedric Frost
Zedric Frost¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 13d8f07f77152ca800fbeddc0bd32613Története : When they comesJátékvezető : Zordon vidékekFaj : EmberCsoport : BíróKor : 38Foglalkozás : Bíró¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_n167mncG5s1ro95bto1_500

A táborban töltött első napok - Page 2 Tenor
Posztok : 85Reagok : 76Tartózkodási hely : USA, GeorgiaPlay by : Norman Reedus¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_obyysurU0B1saykiio1_500
írta ✶ 30/4/2021, 19:51
to Sydney & Cooper
Egy ideig a zombik tülekedését figyelem és várok. Vagy van valami tervük bent, vagy nekem kell ezeket leszedálnom, de gondolom mindjárt közlik velem. Sokat nem is kell várnom, néhány perc késlekedést követően a hangszóróból megint felcsendül az előbbi hang. Mivel szűkös a hely inkább nem forgok a hang forrását keresve, amúgy is tudom hogy egy hangszóró. Az első mondat után már sejtem hogy a gép van, és a belsejében a nő. Jobban mondva a kabinjában. Bemutatkozik, de aztán folytatja úgyhogy az enyém elmarad, bár a vezetéknevemet már tudja.
- Hogy mi?!
Megdöbbenve hallom miként ül bent a jó Külügyminiszter asszonyság. Elszökött ruha nélkül? Magánál van?
- Komolyan mondom ez a nő nem normális!
Mérgemben ki is bukik belőlem, de azért Coopert nem szakítom félbe további kedves monológokkal. Falra hányt borsó! Szóval a fogókarjain állok és kapaszkodom. Csodás! Vissza akarja húzni, ezért nekem most másznom kellene. Hát a mászás nem az erősségem.
- Értettem!
Magamban konstatálom hogy inkább intéztem volna el a zombikat, akkor jobban járok, azonban most már nincs visszaút. Felhúzom a pántjával keresztbe az Ítelhozót, ezzel szabaddá téve a kezeimet a mászáshoz és mielőtt kinyírna engem Cooper "véletlenül", a lehetséges opciókat keresem a tekintetemmel.
- Mondd meg Sydney-nek hogy keresek neki ruhát! Maradjon a kabinban! Ne engedd ki onnan!
Mást amúgy se tudnék csinálni. Elkezd villogni a jelzőlámpa pirosan, úgyhogy én meg vadul cikázó tekintettel mérem fel a távolságokat, majd teszek meg néhány lépést gyorsan előre, hogy aztán az utolsót elhibázva hamar a mélybe zubogjak oldalra. Egy két méterre érkezem le a gép mellé, nyekkenek a földön, hörgök, mert olyan fincsi volt ez, mintha ráfeküdtem volna egy fakír ágyára, legalább is a fegyverem bele állt a hátamba, már képletesen szólva. Fogalmam sincs eltörött-e valamim, csak azt tudom hogy felállok, mert jönnek a hörgő morgók. Tök mindegy hogy, csak ne legyek támadható! A hangra valóban el is indultak felém, így amikor már valamelyest állok, de még nem egyenesen, az egyik már nekem is esik. A lábammal belerúgok a hasába, ezzel taszítva el magamtól, hogy aztán a fegyverrel szerencsétlenkedjek egy kicsit.
- Ó, b.zdmeg!
Szinte a nyakamra tekeredett, de azért le tudom hámozni magamról.
- Gyorstüzelés mód.
Csak most érzem igazán hol ütöttem be a térdeimet és a könyökömet, fejbe lövöm az engem támadót, aztán meg a gép kezd el mozogni körülöttem. A lábai veszélyesnek tűnnek.
- Készenléti mód.
Közben már szaladok is arrébb - ami kimerül a jajgatós botorkálásban-, nehogy én kerüljek a több tonnás monstrum alá. Valamivel távolabb már segítek neki a megmaradt zombikat leszerelni, így hamar abbamarad a gép balettozása.
- Nem kell ahhoz detektor! Aki tud értelmesen beszélni, az nem zombi!
Morgom neki vissza, közben a jobb térdemet masszírozom, mert nagyon fáj. Többet kellene gyakorolni a mászást! Nincs detektora, így magamra maradok idekint. A fegyverrel a kezemben indulok meg az általa említett irányba. A helyiség széleinél felállított szekrények nincsenek messze, rálátok a gépre is. Amikor sorra nyitom fel őket, ezekben bizony olajszagú szerelőruhák vannak csak. Némelyik olyan büdös, hogy azt én sem húznám fel. A sok közül kiválasztom a legkevésbé koszos és szagos overált, aztán azzal a kezemben igyekszem vissza a munkagéphez.

- Itt van a gönc a Külügyminiszternek!
Jelzem neki hogy a közelébe érkeztem, a ruhát felmutatom. Az instrukcióit követve nyélbe ütjük az "adjuk be a sorscsapásnak a ruhát" projektet, aztán a gép mellett megállva elgondolkodom. Nagyon sajog a hátam és az oldalam, még most is, amikor a fegyver hozzádörzsölődik, az külön élvezet.
- Cooper. Mióta vagy itt? Van még veled valaki? Élő?
Valakinek lennie kell különben nem működne, mert nem lenne áram az aksijában. Bár őszintén szólva fogalmam sincs ő miből van és hogyan működik, lehet hogy ez ritka nagy idiótaság és ha így van, akkor egyben rossz következtetés. Mindegy, megkérdeztem. A válaszból kiderül.

Heart Of A Champion | Öltözék | Ω

Sydney Cooper
Sydney CooperFaj : emberCsoport : MatuKor : 34Posztok : 73Reagok : 72Play by : Meghan Ory
írta ✶ 1/5/2021, 14:16
A
Frost & Sydney & E.W. Cooper


Más esetben már rég itt hagytam volna ezt a kócerájt és otthon nyújtóznék az ágyacskámon. Most viszont egy munkagép testében ülök, -és ha ez nem lenne elég-, ráadásként beszél is hozzám.
-Nyugodjak meg? Nem vagyok ideges! Még.... - ülök a padlón, hátamat a falnak támasztva, de ahogy hallgatom a hangszóróból hozzám intézett szavakat, alig hiszek a fülemnek. “Egzotikus helyek”-re rejteni a testemben a crediteket? Miről beszél ez a ... pasi? Gondolhattam volna, hogy az előző megjegyzése a testem szimmetriájára csakis szexuális megfigyelése alapján szűrte le a következtetését. Nem elég, hogy ez a Bíró állandóan a popsimba van és ahányszor csak a közelembe eszi a fene, annyiszor űz belőle sportot, hogy piszkáljon engem.
-Megnyugtató, hogy képben vagy, ki vagyok. - ezt nem tudom mosolygás nélkül hallgatni. Csak akkor komorodik el arcom, mikor szóba kerül az a tuskó Frost!
-”Jó Bíró”? Ezt meg honnan veszed? Sokkal inkább, egy beképzelt alak!- még, hogy Frost egy rendes pasas? Ne nevettess! Látszik, hogy még nem ismeri! De, mit is vártam?! Minden pasi egyforma! Milyen jól összetartanak, ha magukról van szó! Hihetetlen!
Magamon végignézve, elég ramatyul festek. A testemet horzsolások éktelenítik, amit a kavicsokon való csúszás okozott. A talpamat sem kímélték az éles kövek, ahogy a fejemen lévő pukli is borzalmas látványt nyújt. Mit keresek én itt?! Haza akarok menni!
Nagy nehezen átmászok az ülésbe, és a szakadt blúzommal igyekszem elfedni a testemet, ahogy csak tudom. Egyelőre csendben vagyok és hallgatom a párbeszédüket, de sok hozzáfűznivalóm lenne a megjegyzéseikre, amiket most lenyelek. A ruhakérdés sem tölt el magnyugvással, ha erre a tuskóra van bízva. Bele se merek gondolni, mit fog találni abban a szerelőkabinban és ez a félelmem akkor tudatosul, mikor meglátom a padlón heverő borzalmas szagú és kinézetű overallt.
-Ugye csak viccelsz. Frost?! Ezt a büdös és kanszagú szennyest vegyem magamra? És, ha elkapok valamit tőle?! Ki tudja ki izzadt bele ebbe a.... Fújjjjj! Mikor volt ez kimosva?! Két évezrede?- szagolok a ruhadarab felé, de nagy lelkierő kell ahhoz is, hogy hozzányúljak! Aztán végigsuhan rajtam, hogy ha nem veszem magamra, akkor ez a bunkó alak rajtam fog csámcsogni és így is le sem veszi rólam a szemét! Most meg akadt egy másik kukkoló, aki szenzorral lesi a mozdulataimat.
-Ezt a darabot is a saját ruhatáradból halásztad ki? Mintha csak a te szagod lenne... El se hiszem, hogy nem találtál volna egy kevésbé undorító göncöt azokban a szekrényekben! Direkt szívatsz?! - undorral lépek a kezeslábas mellé és két ujjal emelem fel, hogy jobban lássam, mit kell feláldoznom, hogy ne legyek félmeztelen. Ha kijutok innen, abban biztos lehet, hogy visszakapja tőlem a szemétségét! Még, hogy ez az alak “ Jó Bíró”! Egy fenét!
Nagyon nagy lelki erővel bújok bele a ruhába, de a gyomrom felkavaródik az orromat megcsapó szagra. Ezt megkeserülöd, Frost! Undorral húzom fel a cipzárat, hogy takarja a testem és ha valamikor méltóztatik a szemem elé kerülni, akkor ne csodálkozzon, hogy ha eljár majd a kezem egy szép csattanós pofonra! És még örülhet, hogy nem csapkodom szét a fejét! Utálatos tuskó! De ami késik az nem múlik... nem felejtek!
Az ülésbe visszatelepedve várakozom és hallgatom a további párbeszédet. Megjegyzést se akarok hozzáfűzni két pasi diskurálásához. Bár kedvem lenne kiosztani mind a kettőjüket. Azon meg már fel se húzom magam, mikor a Cooper nevet hallom Frost szájából. Ez tényleg ennyire lökött?!
-Ne is törődjetek velem, hogy itt vagyok! Igaz, hogy ez a tuskó Bíró miatt alig élek, de még nem halódtam meg! - mormogom az orrom alatt, mert úgyse nagyon érdekel senkit, hogy miket kell átélnem!

Anonymous
Vendég
írta ✶ 8/5/2021, 08:37
Ahhoz képest, hogy processzor magjaim képesek rövid pillanatokon belül feldolgozni, mindazon információkat, amelyek öt különböző építési szabvány tökéletes kivitelezéséhez szükséges, elég nehezen tudom feldolgozni eme két lény jelenlétét. A bíró hathatós segítségével megsemmisítjük a zombikat, amelyek úgy döntöttek, hogy eme két élőt fogják vacsorának felszolgálni és utána akarnak eltaposódni általam. Sokáig, csak csendben tűröm, hogy a nőnemű organikus bizonygassa, hogy még nem is ideges. Micsoda hűhót csap! Örülhetne, hogy nem borítottam ki pástétomnak. Miután a bíró elment ruhát szerezni a nőnek, sokáig csak hallgatok. Csak a motorom duruzsol szép halkan, jelezvén, hogy mozgásra kész üzemállapotban vagyok. Némi idő telik el, mire a ruha megérkezik és miközben a nő, az általa használhatatlannak titulált ruhaneműket, magára veszi, a bíró érdemleges kérdésekkel áll elő.
- Üzembeállításom, a katasztrófa kitörése előtt napokkal történt. Mesterséges intelligenciaként, nem meghatározható a korom, vagy mondhatnám, örök fiatal vagyok. Hehe. Érkezésük előtt egy kislány volt a társaságomban, ő készítette csodálatos testfestésemet és az ő általa hátrahagyott apróságok vannak a kabinomban is. Pár nappal ezelőtt elkeveredtünk egymástól.

Némi csenddel eltöltött másodpercek után a hangszóróm újra felzeng.
- Önökön kívül, jelenleg egyetlen élő sem tartózkodik a társaságomban, ha gondolják, elvihetem oda önöket, ahol utoljára láttam. Nincs kézzelfogható bizonyíték, hogy meghalt ... igaz arra sem, hogy él. Lehet, hogy segítségre szorul és ebben az esetben, két felnőtt organikus jelenléte, sokat dobhatna túlélési esélyein. Én, csak fuvarozni tudtam.
Szomorú dolog, amikor egy gép próbál meg életben tartani egy gyermeket, miközben sokkal jobban tud falat felhúzni, mint élhető körülményeket teremteni egy élőlénynek. Talán kutyával vagy macskával kellett volna kezdenem a gondoskodás megtanulását.
- Mirinek hívták és kilenc évesnek mondta magát. A Hillary Avenue mentén elhelyezkedő táborba tartottunk, ott kellett volna megtalálnia a szüleit. De zombikon kívül mást nem igen találtunk. Ő mondta, hogy szabad ég alatt nem lehet aludni, mert a zombik megtalálnak. Gondolják, hogy még életben van?

Tettem fel a legfontosabb kérdést, mert igen csodálatos lenne, ha kiderülne, hogy Miri él és az ijedtségen és fáradtságon kívül más problémája nincs. Eközben belső kamerám végül a magára húzott melós ruhában páváskodó nőre vetül.
- Megnyugtatóbb látványt nyújt. Minimálisra csökkentette a kihűlés esélyét. Most pedig döntsék el kérem, hogy kabinon belül vagy kívül szeretnének tartózkodni, utóbbi sokkal komfortosabb volna mindhármunk számára.
Zedric Frost
Zedric Frost¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 13d8f07f77152ca800fbeddc0bd32613Története : When they comesJátékvezető : Zordon vidékekFaj : EmberCsoport : BíróKor : 38Foglalkozás : Bíró¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_n167mncG5s1ro95bto1_500

A táborban töltött első napok - Page 2 Tenor
Posztok : 85Reagok : 76Tartózkodási hely : USA, GeorgiaPlay by : Norman Reedus¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_obyysurU0B1saykiio1_500
írta ✶ 8/5/2021, 19:07
to Sydney & Cooper
- A rohadványos inged, az!
Halvány gőzöm sincs mit ért ez alatt, csak sejtem: gondolom büdösnek tart, mert nincs rózsa illatom. Persze folytatja a hisztit, a gép meg jobbnak látja csendben maradni.
- Húzd már fel! Nem fogsz semmit elkapni, de ha mégis...van antibiotikum a táborban!
Üvöltöm most már magamból picit kikelve. Aztán észbe kapva halkítok a hangerőn, nem hiányzik ide még pár csoszogó, de ez a nő hihetetlen mértékben az egekbe tudja emelni a vérnyomásomat. Nah, amikor elcsendesül és öltözködik, jut idő a gépre is. Engem érdekel hogyan vészelte át ezt a pár hetet egyedül. Vagy talán nem is egyedül. Hamar kiderül ki volt az útitársa.
- Nem tudom.
Őszintén szólva nem látok happy endet ebben a történetben, viszont nem akarom lelombozni a munkagépet sem. Hallhatóan aggódik a gyerekért. Pedig ebben a világban egy gyerek nem sokáig húzza teljesen egyedül.
- Szerintem is célszerű volna ellátogatni oda, ha őt magát nem is találjuk meg, de talán arra utaló nyomokat hogy mi történt és hogy merre mehetett. Cooper, te ott voltál vele?
Közben szokás szerint a Sydney nevű katasztrófa közbeavatkozik, a gép pedig utlimátumot ad nekünk. Áh, nekem semmi kedvem egy ilyen szűk térben kettesben lenni ezzel a nővel!
- Jövök melletted! A Külügyminiszter viszont maradhatna odabent, már ha téged nem zavar az ott léte.
Miért ne zavarná? Engem is zavar! Szóval úgyse úszom meg, de azért bepróbálkozom..hátha..elvégre ő egy gép. Türelmesebb, mint mi emberek. Amíg eldöntik mi lesz, odahúzok magamnak egy vödröt, fejre borítom és letelepedek rá. Kicsit kifújom magam, mert a zakó kárt tett a hátamban, kihasználom a pihenőidőt. Aztán ha felkerekednénk, akkor én is felállok.
- Mondd, Cooper. Mennyi ideig elég az áram benned? A táborunk a Westside Reservoir Park-ban van. El tudsz velünk jönni odáig, miután elnéztünk a Hillary Avenue-ra, vagy keressünk egy töltőállomást útközben?
Veszélyes vállalkozás egy hisztis nővel és egy több tonnás munkagéppel útrakelni a városba, de az eltűnt gyerek miatt meg kell tennünk, mert meglehet hogy életben van, még ha nagyon kicsi is rá az esély. Ráadásul Cooper jelenléte azért biztonságot kölcsönöz nekünk, egészen addig, amíg le nem merül. Remélhetőleg nem fog.
- Van egy tudós a táborban, aki ért mindenféle kütyühöz. Szerintem veled is tudna mit kezdeni! Bár töltőállomásunk az nincs, de majd megoldjuk!

Heart Of A Champion | Öltözék | Ω

Sydney Cooper
Sydney CooperFaj : emberCsoport : MatuKor : 34Posztok : 73Reagok : 72Play by : Meghan Ory
írta ✶ 9/5/2021, 17:20
A
Frost & Sydney-A tiedét!- el se hiszem, hogy már megint ilyen bunkó! Ha most nem lenne  vészhelyzet, akkor eszem ágában se lenne felvennem ezt a bűzös ruhát!
-Úgy! Szóval elismered, hogy mégis van félnivalóm, ha magamra veszem ezt a göncöt... meg se kellene lepődnöm rajta. - borzalmas szaga van a ruhának, de kénytelen vagyok felvenni, hogy takarja a testem. De, nem fogom ezt elfelejteni neki, ahogy a többi strigulát sem, amit már eddig feljegyeztem a tettei után. A munkagép történetét hallgatva burkolózom a hallgatásba. Magam elé képzeltem azt a kislányt, akiről mesél Mr. Cooper és összeszorul a szívem. Persze, ezt nem mutatom ki nekik, mert a végén ezen lovagolnának. Nem tudom, hogy mi történhetett a gyermekkel, de ha életben lehet, akkor segítségre szorulhat. Az viszont meglep, hogy ez a beképzelt alak Bíró azt mondja, hogy menjünk megkeresni a kicsit. Mi?! Ennek a tuskónak mégis van valami érzelem a lelkében? Ahhhh! Biztos csak valamit félreértettem.....
-Minden jobb annál, hogy a közeledbe lennék. Masírozz csak odakint, Frost! - helyeselek a szavaira és beülök az egyik székbe.  A lehető legjobb felajánlást mondta, hogy ne egy légtérbe legyünk. Sokáig úgyse tudnám elviselni a bunkóságát! Gondolataimba merülök és hagyom, hogy a két pasas beszélgessen. A rajtam lévő overall bűzös szaga eleve felfordította a gyomrom, és inkább valami másra terelném a figyelmemet.
-Köszönöm, Mr. Copper. Inkább itt maradnék és nem odakint. - beszélek a szenzor felé, bár úgyis hallja, ha nem pont bele mondanám a szavaim.
-Menjünk, keressük meg Miri-t. - Ez csak úgy jött és kimondom amire gondolok. Talán életben van és legalább tehetünk a menekülése érdekében valamit.

Zedric Frost
Zedric Frost¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 13d8f07f77152ca800fbeddc0bd32613Története : When they comesJátékvezető : Zordon vidékekFaj : EmberCsoport : BíróKor : 38Foglalkozás : Bíró¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_n167mncG5s1ro95bto1_500

A táborban töltött első napok - Page 2 Tenor
Posztok : 85Reagok : 76Tartózkodási hely : USA, GeorgiaPlay by : Norman Reedus¤ : A táborban töltött első napok - Page 2 Tumblr_obyysurU0B1saykiio1_500
írta ✶ 3/12/2022, 15:31
to Sydney
A keressük meg Miri-t felszólalásra állok fel a fejére fordított vödörről, a többi tanácskozást elengedem a fülem mellett, mert ez már a gép dolga, mármint hogy mit csinál a másik Cooper-el odabent. Lenne. Ugyanis nem kapok választ a kérdéseimre és hirtelen elsötétül minden a gép körül. Síri csend, leszámítva bent a Külügyminiszterünket.
- Cooper?
Közelebb megyek az ajtajához és megkocogtatom. Semmi reakció.
- Hé! Lemerült a gép. Ki tudsz szállni?
Tekintek be az elsötétedett utastérbe, Sydney-hez, és az ablak mellett beszéd közben mutogatok neki. Csavarja le az ablakot, vagy pedig keresse meg a zárat, amivel ki tudja belülről nyitni az ajtót. Egyszer körbejárom megint a gépet, mert ha nem tudja kinyitni az ajtót, akkor kellene találni egy harmadik opciót, hogy valamiképp kiszedjem onnan.

Heart Of A Champion | Öltözék | Ω

Sydney Cooper
Sydney CooperFaj : emberCsoport : MatuKor : 34Posztok : 73Reagok : 72Play by : Meghan Ory
írta ✶ 15/1/2023, 02:09
Frost & Sydney
Magamra vettem ezt a büdös göncöt, hogy a testemet takarja valami, de lassan már bánom, hogy megtettem. Az orromat facsarja a szaga és ráadásként odakint az a tuskó állandóan szekál! -Nincs még elég bajom?- ezt inkább csak magam elé mondom, mert a pasiknak felesleges bármit is mondani! Csak azt értik, amit ők tartanak fontosnak és eszük ágában sincs egy törékeny hölgyet megmenteni a bajból! Pofátlanság! Főleg ez a Frost! Szinte kiált a tenyeres az arcára, csak kerüljek ki innen! A zötykölődés és a kinti zajok megijesztenek és igyekszem valamibe kapaszkodni, de nem sok sikerrel. Ahogy dülöngél a jármű, úgy dobál engem is az imbolygás ide-oda. -Hééé! Vigyázzál! Összetörsz engem!- kiabálok előre, hogyha hallja a gép. De szerintem, azt se veszi észre, hogy én itt sérüléseket szerzek magamra. Még jó, hogy idebent maradtam és nem kint. Lehet, hogy nem is volt jó ötlet. Magamra nézve.. a ruhám elszakadt, a cipőm sarka kitört. Az overáll-vagy bármi is ez- olyan büdös, hogy még az üres gyomrom is felfordul. Odakint meg az a tuskó! Mit keresek én itt?! Végre valahára megállunk. Vagyis, valami miatt egyszerűen minden elsötétül és leáll. -Most mi történt?! Hééé! Félek!- kapaszkodni akarok valamiben, de nem látok semmit! - Miért lett sötét? Valaki! Itt vagyok bent! Segítség!- kétségbeesetten kiabálok, hátha meghallja valaki és kiszed innen! Aztán meghallom Frost-ot és a hangja felé fordulok. Legalábbis amerre gondolom, merre lehet. -Itt vagyok! Ki akarok menni! Nem látok a sötétbe! Hogy nyílik ez?!- tapogatózom és valami halovány fényt találok tőlem balra a falon. Ablak-szerű valamit találok és a másik oldalán a Bíró ábrázatát látom. Valamit mond, de alig értem.- Mit mondasz? Nem értem! - lehet, hogy kellő hangerővel beszél, de nekem a fülemben a szívem jobban dobog, és a remegésem se segít, hogy felfogjam mit csináljak, hogy kinyíljon az ajtó.- Nem tudok kimenni!- az ajtó nyitóját végre megtalálom, és rángatni kezdem. - Meg se mozdul! Nem nyílik!- minden erőmet összeszedem, de nem mozdul a szerkezet. Talán lezáródott végleg és én nem jutok ki innen! Mi lesz velem?! Amíg próbálkozom azalatt Frost arca eltűnik az ablak mögül. Kétségbeesve dörömbölök a fémen, hátha megmozdul. -Most hova mentél? Ne hagyj engem itt!- kiabálok, de ha továbbra is zajt csapok, akkor lehet, hogy a hullák is meghallják. Én meg idebent fogok meghalódni... egyedül. Sebesülten és törött cipősarokkal...
Meddig van itt levegő? Megfulladok idő előtt? Hasít belém a felismerés és a sírást már nem tudom visszatartani. -Ne hagyj engem itt, Frost! Meg ne merd tenni!- már nem kiabálok, mert nem merek. Ha a Bíró végleg itt hagyott, akkor már nincs reményem. Még egy párszor dobolok az ajtón, de aztán úgy érzem, hogy elfogy a levegőm. Nem tudom, hogy ezt csak képzelem a pánik miatt, vagy tényleg a rendszer leállásával a belső térbe se jut levegő.
-Itt hagytál... tényleg egy tuskó vagy!- dőlök a falnak, és elcsendesedek a sötétbe. Nem tudok kimenni és egyedül maradtam.  Nemsokára meg is fulladok, ha elfogy a levegő. Nagyon büdös ez a ruha...


Ajánlott tartalom
írta ✶
Vissza az elejére
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.